Beskrivelse

Om området
Foreningen ligger i Nordvest, på en rolig og hyggelig gade. Området byder både på hyggelige cafeer og nye gode restauranter. Derudover er der mange skønne grønne områder, parker og legepladser i nærheden.
Om foreningen
A/B Sønderborghus består af 112 lejligheder, hvoraf 110 er andelsboliger og to er lejeboliger. Fællesareal består af et lukket gårdmiljø hvor der er legeplads og sandkasse, et hyggeligt "picnicområde", og to store affaldssorterings huse. Derudover er der to velfungerende vaskerum med tilhørende tørrerum samt et gårdtoilet.

Til hver lejlighed hører der et loft/kælder rum med. (størrelsen kan variere). Derudover er der mulighed for leje af ekstra kælder/loftrum.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 1920
  • Cirka 110 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig