Beskrivelse

Om området
A/B Boparken er en andelsboligforening fra 1961 fordelt på mere end 14.000 m2 på de tre veje Sporemagervej, Sadelmagervej og Buntmagervej i 2400 København NV. Boparken er centralt beliggende tæt på Nørrebro Station samt Nørrebro Bycenter ved Lygten. I gåafstand findes desuden Netto, Coop 365discount, Rema1000, LIDL, Irma og Føtex, samt en række specialforretninger og restauranter.

Om foreningen
A/B Boparken er en sund og veletableret andelsforening. I begyndelsen af 1930'erne blev store dele af området Bispebjerg bygget. Der var et helt nyt boligkvarter bestående af kvalitets bygninger primært rettet mod arbejderfamilier. Blandt byggeprojekterne blev opført en række boligblokke mellem Oldermandsvej og Bisiddervej, - i alt 10 bygninger hvoraf tre senere blev samlet i A/B Boparken.

Hver bygning har sin egen vej og Boparken består af Buntmagervej, Sadelmagervej og Sporemagervej. Boparken var fra begyndelsen lejerboliger men blev i 1961 omdannet til en andelsforening. Oprindeligt bestod Boparken af knapt 270 andele. I dag består vi af ca. 200 andele fra ca. 33 m2 til ca. 150 m2- det præcise antal andele ændrer sig løbende, eftersom flere andelshavere vælger at købe nabolejligheden til sammenlægning for at få mere plads.

Hver lejlighed på etagerne 1-4 har minimum 2 altaner. Stueetagerne har ikke altaner, men har til gengæld nem adgang ud til de fælles grønne områder, hvor der er bord og bænke og grillpladser. Derudover er der også cykelskure, barnevognsskure samt parkeringspladser som ejendommen råder over. Hver lejlighed har minimum ét kælderrum på ca. 1,5 m2. I kælderen  er der også fælles tørrerum og aflåste rum til opbevaring af cykler og barnevogne.

Boparken har to erhvervslejemål som ligeledes er andelshavere: NV Ølbar og vuggestuen Bispebjerg Børnegård.

Detaljer
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig

Prøv beregneren og se en cirkapris med det samme.

Beregn

Få gode råd om lån til andelsbolig her.

I samarbejde med