Beskrivelse

Om området
A/B Kornblomsten er ligger i det rolige kvarter mellem Amagerbrogade og Københavns Universitet, centralt for indkøb og transport. Ejendommen ligger knap 250 m fra Amagerbrogade, ca. 500 m fra Metrostation Amagerbro, 700 m fra Københavns Universitet og DR Byen.

Om foreningen
Andelsboligforeningen Kornblomsten blev stiftet i 1975 og er beliggende på Byglandsgade 9, Kornblomstvej 5-9 og Lerfosgade 10-14, 2300 København S.

Der er 70 lejligheder, rangerende fra 2værelses - 5værelses. De mindste er 53kvm. og den største er 145kvm. Ejendommen består af 2 bygninger; en hovedbygning, der anvendes til beboelse og en erhvervsandel (dagplejeinstitution) og et udhus, der anvendes til opmagasinering og redskabsrum. Hovedbygningen er opført i 1931 og er opført i mursten med en tagdækning af tegl. Der er 6 etager foruden kælder og loft. Det samlede boligareal udgør 4.910 m2, en kælder på 418 m2 og tagetage på 418 m2. Udhuset udgør 20 m2.

I ejendommen er der vaskekælder med 3 vaskemaskiner samt tørretumblere, cykelparkering og cykelværksted. Derudover har foreningen etableret en byttecentral i kælderen. I baggården er der grill, borde/bænke, højbede mv.

Økonomi:
Andelskronen er pt. 23.116,54 kr. pr. m2. (2022)

Boligafgiften er pt. 377,00 kr. pr. m2 pr. år. (2022)

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 70 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig