Beskrivelse

Om området
Andelsboligforeningen er fordelt på tre rolige veje, hvor vi nyder stilheden og samtidig er midt i byen. Vi er tæt på Amager Strandpark, mange supermarkeder og kiosker - for ikke at nævne kaffebarer, take away steder, restauranter og specialbutikker. Det tager 4 min. at gå til Lergravsparkens metrostation, så du er hurtigt forbundet til resten af København.

Om foreningen
Andelsboligforeningen fordeler sig fra Hessensgade 21 og rundt om hjørnet til Eliasgade 2A og B, og derudover har vi to opgange i Bremensgade 26 A og B. I alt har vi 35 andelsboliger og en lejebolig, der primært er fordelt på 1- og 2-værelses lejligheder med et par enkelte større lejligheder. I foreningen sættes der pris på, at man kender hinanden og foreningen arrangerer derfor en gang imellem en arbejdsdag eller lidt fælles hygge i gården.

Til foreningen hører en hyggelig gård, som deles med de andre foreninger. Gennem årstidernes skiften kan man nyder, at blomster, træer og buske danner en god ramme om en snak med naboerne, solbadning og hygge. Der er både pladser til grill, en lille legeplads, borde og bænke. Der er et aktivt gårdlaug, der sørger for at plante højbede, som alle nyder godt af, og som også arrangerer, at vi sammen tænder juletræet i december.

I ejendommen er der gode opvarmede kælderrum, hvori der både er vaskerier, tørrerum og en tørretumbler. Derudover er der også plads til cykler. I gården er der gode faciliteter til affaldssortering, og vi har et stort storskraldsrum - "Hvis vi selv skal sige det, bor vi i et smørhul, som vi sætter pris på og ønsker at værne om".

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 35 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig