Beskrivelse

Om området
Foreningen Helgoland Strandpark I blev stiftet i 2004 og ejer ejendommen beliggende på Øresundsvej 142 A-M. Ejendommen består af et ”L”-formet længehus ud mod Øresundsvej og af 5 punkthuse ud mod Engvej. Har du lyst til at gå en tur ved vandet, kan Amager Strand nås på 5 min. Her ligger også Helgoland badeanstalt, som fra ca. maj til oktober er åben for alle uden krav om medlemskab. Skal du ud og flyve, så tager det ca. 10 min. at komme til Københavns Lufthavn.

Er det shopping i indre København, der trækker, tager det ca. 2 min. at komme ned til metroen, og derefter står du på Kgs. Nytorv ca. 10 min. efter. Det kan også være, at du har lyst til at gå en stille aftentur - så er Italiensvej-villakvarteret lige stedet. Det ligger lige op til foreningen, og her kan man gå tur i stilhed og du kan dufte syrenerne m.v. på vejen. Alternativt kan du tage ned til lystbådehavnen Sundby Sejlklub og kigge på sejlbåde, og skulle du blive tørstig eller sulten, så er restauranten dernede åben for alle.

Der er flere indkøbsmuligheder tæt på, og med en gåtur på ca. 10 min. kan du også nå til yderligere butikker. De ligger i Strandlodsvej-kvarteret, der også er tæt på ejendommen. Strandlodsvej-kvarteret er i rivende udvikling – der er kommet flere nye restauranter, cafeer og vinbarer. Endelig er der også Teatret Play, hvor du kan se comedy m.v.

Skal du ud at lufte hund, er en tur rundt om lagunerne på Amager Strand altid hyggeligt. Tæt ved er der dog også en hundestrand, hvor din hund kan løbe frit og feste med de mange andre løse hunde. Du kan også tage hunden med på Kløvermarken en aften – når de mange sportsklubber, der også ligger i området, ikke benytter Kløvermarken, er det et rigtig godt sted at lege/træne med hunde.

Der er flere børneinstitutioner og skoler i kvarteret, og foruden de mange sportsklubber nævnt ovenfor er der også spejderforeninger og sejlklubber for børn og unge.

Om foreningen
Ejendommen rummer 72 andelslejligheder – de fleste på 4 værelser (ca. 105/108 kvm), men der er også lejligheder med 2 og 3 værelser (ml. 90-75 kvm.). Stuelejlighederne har en lille privat have og resten af lejlighederne har altan.

Alle lejligheder har store badeværelser, der gør det muligt at have vaske- og tørretumblere, og foreningen har investeret i et BWT-anlæg, så der er næsten ingen kalk i vandet. Det er tilladt at have hund i foreningen, men der skal indhentes tilladelse hertil fra bestyrelsen.

Foreningen råder over et fælleshus, en ny legeplads og adgang til parkeringsplads. Fælleshuset har plads til ca. 40-50 personer og kan mod en mindre betaling lejes af andelshavere til private formål. Legepladsen er fra 2021 og indeholder kravle-stativer og gynger til de små og en mindre fodboldbane for de lidt større børn.

Alle beboere i Helgoland Strandpark I et parkeringskort, der giver adgang til at parkere gratis på parkeringspladsen. Parkeringspladsen ligger lige ud til metroen, og parkeringspladserne deles med naboforeningen.

Økonomi:
- Andelsværdien ligger mellem  2.321.559 (79,5kvm) og  3.183.015 (109kvm)

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 72 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig