Beskrivelse

Om området:
A/B Halland er en hyggelig andelsboligforening på Amager. Foreningen ligger på Hallandsgade 16-20 og Norgesgade 13-17. Tæt på Amager strand, Amager Fælled og det centrale København er kun en kort gå-/ cykeltur væk. I nabolaget finder du små lokalbutikker, Amager Centeret, hyggelige caféer og restauranter, lækre bagerier og masser af indkøbsmuligheder.

Om foreningen:
A/B Halland er opført i 1923 og har været et andelsboligselskab fra starten. Foreningen består af 71 stk. 3-værelses lejligheder og en 1-værelses lejlighed. Der hører lofts- og kælderrum til alle lejligheder. Der er et dejligt gårdmiljø med mulighed for leg, fester/sammenkomster i pavillonen, grill, afslapning, tørring af tøj eller en sludder med en nabo.

Prioriteringsrækkefølge ved salg
1.      Internventeliste efter anciennitet
2.      Børneliste efter opskrivning
3.      Ekstern venteliste

Økonomi:

Boligydelse: Fra 3310 kr. om måneden.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 1923
  • Cirka 72 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig