Beskrivelse

Om området
Der ligger mange gode indkøbsmuligheder tæt på foreningen. Både gode supermarkeder, 7-11, kiosker, og hyggelige specialbutikker. Derudover er der masser af hyggelige cafeer og restauranter lige om hjørnet.
Området byder også på gode udearealer som for eksempel Amager strandpark, der kun ligger 2 km væk. Der er gode legepladser i gåafstand og ikke langt til Kastrup Fortet, Den Blå Planet og Kastrup Havn. I den modsatte retning kan man cykle til Amager Fælled på ca. 15 minutter.

Om foreningen
A/B Den Gule By (DGB) blev grundlagt i 1998 samtidigt med at bygningen blev totalrenoveret i forbindelse med byfornyelsen af København 1999-2001.

Foreningen består af 64 lejligheder delt op i seks to-plans bygninger. Størrelsen på boligerne ligger på mellem
55 og 95 kvm i 7 forskellige konstellationer fordelt på de seks bygninger. Der er fjernvarme, bygas, og fællesantenne med en basispakke og mulighed for internettilslutning fra både en ekstern udbyder eller foreningens faste udbyder.

Hver lejlighed har et loftsrum tilknyttet. Derudover er der et fælles barnevognsrum, to store børnevenlige haver, mulighed for at have hund eller kat og at deltage i en havegruppe. Du kan læse mere om foreningen på deres hjemmeside.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 1998
  • Cirka 65 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig
Book en demo
Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som tilbyder digital håndtering af interesse- og ventelister for andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over andelsboligforeningssiden her på waitly.dk, får du mulighed for at bestemme de oplysninger som vises.

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.