Beskrivelse

Som beboer i A/B Wilians Gård finder du både autentisk ramen fra Japan, cafeer med den klassiske avocadotoast og god kaffe, en etiopisk restaurant og klassiske brune Nørrebro bodegaer lige om hjørnet. Kvarteret er kendt for sin mangfoldighed. Derudover er du tæt på dejlige grønne områder som Assistentens kirkegården og Nørrebroparken. Vil du læse mere om Nørrebro, så læs med her.

Foreningen blev stiftet i slutningen af 2003, og består af 20 lejligheder beliggende på Griffenfeldsgade 3, 3 hjørnelejligheder på Nørrebrogade 53B og 8 lejligheder på Nørrebrogade 53A. Derudover er der en P-kælder med 44 pladser, en ting som er meget eftertragtet i København og på Nørrebro.
Ejendommen har også en hyggelig gård med borde og bænke hvor beboere i foreningen kan mødes og nyde en dejlig sommeraften.

Detaljer
Skriv dig gratis op til interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her:

Tag ejerskab

Har du tilknytning til denne forening og ønsker at tage ejerskab over siden og dens indhold?

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig.

Hvad er Waitly og hvorfor tage ejerskab?

Waitly er en online service, som vil tilbyde ventelister til andelboligforeninger.

Ved at tage ejerskab over din andelsboligforeningssiden her på Waitly.dk, får du mulighed for at påvirke de oplysninger som vises

Du får desuden tilbud om at prøve Waitlys automatiseret venteliste platform.

keyboard_arrow_up