Beskrivelse

Om området
Andelsboligforeningen Tåsingegård ligger på Ydre Østerbro, tæt på både Poul Henningsens Plads og Vibenshus Runddel metrostationer. Området byder på mange butikker, cafeer og restauranter. Foreningen ligger ud til det klimatilpassede byrum Tåsinge Plads, i gåafstand til Fælledparken og Kildevældsparken og blot fem minutters cykeltur til Svanemøllen Strand.

Om foreningen
Foreningen består af 84 lejligheder beliggende i en 100 år gammel, men meget velholdt, bygning. Flere af lejlighederne har ny altan ud mod gaden og/eller ud mod det store grønne gårdmiljø, der også indeholder en ny stor legeplads.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Cirka 84 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig