Beskrivelse

Om området
A/B Langelandsvej er centralt placeret på Frederiksberg, lige ved Aksel Mølleers have og metroen. Her kan du glæde dig over det skønne nabolag der byder på et utal af lækre restauranter og cafeer, spændende specialforretninger, gode bagerier og shoppemuligheder lige om hjørnet. Derudover har du kort afstand til skønne Frederiksberg svømmehal og grønne områder som Frederiksberg have og Landbohøjskolens Have. Vil du vide mere om Frederiksberg, læs med her.

Om foreningen
Foreningen ligger i fine charmerende murstensbygninger og består af 69 boliger, fordelt på 10 opgange. Boligerne er af forskellige størrelser og formater; fra 2-værelser på 60 m2 til 6-værelser på 140 m2. Til foreningen hører en stor dejlig gård, der benyttes flittigt af beboerne. Der er også tradition for sociale aktiviteter som fastelavn, havefester og fællesspisning.

Økonomi:

Andelskrone: 1.149,12 kr.

Du finder prisen på lejligheden ved at gange andelskronen med det oprindelige indskud, som varierer ift. størrelsen på lejligheden, men går fra: 876 kr. - 2.088 kr.

Priseksempel på en lejlighed på 69 kvm: Andelskrone (1.149,12. kr.) * oprindeligt indskud (1.044 kr.) = 1.199.681,28 + forbedringer – fradrag, som fremgår af vurderingsrapporten for den enkelte lejlighed.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Cirka 69 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig