Beskrivelse

Andelsboligforeningen A/B Halmtorvet 36-42 ligger på en af Vesterbros mest attraktive adresser. Her har du udsigt til smukke grønne Sønder Boulevard og Kødbyen lige udenfor døren. Området bugner af lækre spisesteder, hyggelige lokale designbutikker og god stemning. Der er også masser af grønne parker og legepladser med plads til børnefamilier. Læs mere om Vesterbro her.

Ejendommen er opført i 1891 og består af cirka 37 lejligheder og har et gennemsnitligt salg på fire boliger om året. Det er en smuk gammel bygning med charme og sjæl. Andelsboligforeningens daglige drift varetages af en bestyrelse, som refererer til den årlige generalforsamling. Hvert år afholdes et generalforsamlingsmøde hvor der vælges bestyrelsesmedlemmer og revisor m.m. Medlemmerne har også mulighed for indflydelse og kan til generalforsamlingerne træffe beslutninger og diskutere de forhold som har betydning for medlemmerne i andelsboligforeningen.

OBS: Forældre køb ikke er tilladt i denne forening. Det er vigtigt at du orienterer dig om hvilke forhold der er gældende i de enkelte foreninger, og det er dit eget ansvar. Du kan finde informationer om eksempelvis forældrekøb i foreningens vedtægter.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Cirka 37 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig