Beskrivelse

Om området
A/B Westend ligger på gaden Westend, der er placeret parallelt mellem Saxogade og Dannebrogsgade - i hjertet af Vesterbro. Navnet Westend er inspireret af  en bydel i London af samme navn, som er kendt for sit fornemme præg og mange teatre. Den Københavnske gade fremstår prangende med sine kunstfærdigt udførte art deco-facader og har et helt unikt udtryk og stemning. Foreningen ligger tæt på Enghave Plads og metroen, Kødbyen, Fisketorvet og Vesterbros mange hyggelige caféer og specialforretninger. Du kan læse mere om Vesterbro her. 

Om foreningen
Foreningen består af 19 andelslejligheder og et enkelt erhvervslejemål. Grundridset i de enkelte lejligheder er som udgangspunkt det samme med den variation: nogle lejligheder har et værelse og to stuer en suite, mens andre lejligheder har fjernet den ene væg, så der er et værelse og en stor stue. I tillæg har alle lejligheder: køkken bad og altan. I foreningen er der to andelslejligheder der er større end de andre på grund af sammenlægning af andele.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 1985
  • Cirka 19 boliger
Adresse
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig