Beskrivelse

Andelsforeningen ligger på Vesterbro, tæt på Carlsbergbyen og Humleby. Et dejligt område der emmer af liv og god stemning. Andelsboligforeningen har udsigt til den smukke Énghave Park med et flot springvand. Parken har en dejlig ro over sig, selvom den ligger midt i et af Københavns mest pulserende områder. Du finder for eksempel Vesterbrogade, Sønder Bouldevard og Kødbyen som alle er skønne knudepunkter på Vesterbro.

A/B Enghaven er Vesterbros næststørste andelsboligforening.  Det er en bygning med masser af charme og historie, det ses i det forskellige udtryk i de mange lejligheder. Andelsforeningen rummer boliger i meget forskellige størrelser og indretninger fra to og helt op til seks værelses lejligheder! Der er 279 boliger i foreningen og et gennemsnitligt salg på 20 boliger om året.

Detaljer
  • Foreningen kan have interne lister for andelshavere, eller for folk med relationer til andelshavere - herunder børn. Kontakt foreningen eller administrator for at tilmelde dig disse lister.
  • Besøg foreningens hjemmeside
  • Stiftet i 1997
  • Cirka 279 boliger
Skriv dig gratis op til område interesselisten

Du kan gratis tilmelde dig område interesselisten, ved at skrive din mail herunder.

Alle der står på vores område interesseliste, vil være de første der får besked om nyoprettet ventelister - Se mere om område interesselister her

OBS! Dette omhandler Waitlys generelle område interesseliste og har intet at gøre med den pågældende ejendom du er på lige nu.

Tilmeld dig område interesselisten her:

Se, hvad det koster at låne til en andelsbolig