FAQ - foreninger og administrationshuse

Waitly er en transparent og digital platform der er til for at hjælpe med at administrere ventelister og dermed automatisere administrative processer, og sikre overholdelse af GDPR. Har du spørgsmål til systemet, så find svar i vores FAQ. Fandt du ikke svar? Så kontakt os her. 

Vi ønsker at sætte en ny standard for hvad “plejer” er, for at skabe en lettere hverdag med et bedre overblik. Med nytænkning, teknologi og i tæt dialog med vores brugere, skaber vi et transparent univers. 

Generelt om Waitly

FAQ

Du kan nemt, hurtigt og gratis komme over på Waitlys ventelistesystem. Jeres løbende omkostninger vil variere ud fra jeres behov og antal ventelister. For at få den præcise pris, skal du kontakte os her.

Waitly er skabt af folk der selv bor i andelsboliger og sidder i bestyrelser, med et formål om, at gøre bestyrelsesarbejdet i andelsboligforeningerne nemmere. Hos Waitly beskæftiger vi os udelukkende med at håndtere ventelister til andelsboligforeninger, og vi kender til alle processerne, i forhold til at administrere ventelister. Vi har et system der dagligt bliver brugt af flere foreninger med stor tilfredshed. Vi vil også gerne hjælpe jer - kontakt os og hør mere om Waitly.

Vi er et lille team der inkluderer de to founders, tidligere andelsejere og bestyrelsesmedlemmer, samt kommunikationsansatte og udviklere. Waitly er 100 procent uafhængige. Læs mere om Waitly og vores historie her. 

Kontakt underskrives

Det tekniske

FAQ

Hos Waitly arbejder vi ihærdigt på at levere et så godt produkt, at I aldrig ønsker at opsige jeres aftale hos Waitly. Hvis i alligevel ønsker at opsige jeres aftale, så kan i altid nemt gøre det, og eksportere alle jeres ventelister ud fra vores system.

Hvis I allerede har en venteliste, skal i blot sende os ventelisten i et Excel ark. Se her hvad dokumentet skal indeholde.
Når I har jeres venteliste klar i excel arket, skal I blot kontakte os, så står vores on-boarding team klar til hjælpe jer med at komme igang nemt og sikkert.
I kan kontakt os her

Ventelister er en nem, sikker og billig løsnings til overdragelser af andelsboliger.
Hos Waitly hjælper vi så i nemt og sikkert, kan komme igang med at få ventelister til jeres forening. I Waitly systemet har vi alt hvad i skal bruge for at få ventelister. Kontakt os her for høre, hvor nemt i kan komme igang

Vi har allerede hjulpet mange forskellige andelsboligforeninger, og vil også gerne hjælpe jer. Hvis det er jeres administrator der håndterer ventelisten vil vi opfordre til, at i kontakter os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Nøgler overdrages