shaking-hands
Du kan også læse vores mange indlæg om lejeboliger her:
Du kan også læse vores mange indlæg om andelsboliger her:

Waitly samarbejder med Unik Bolig

Waitly er stolte af at præsentere vores nyindgåede samarbejde med Unik Bolig – en aftale som vil komme vores fælles kunder til gavn. Læs mere om samarbejdet her.

Waitly er stolte af at præsentere vores nyindgåede samarbejde med Unik Bolig – en aftale som vil komme vores fælles kunder til gavn. 

Unik Bolig er en komplet softwareløsning, som er til for at gøre det lettere at administrerer ejendomme og lejemål. Det gælder både almene boliger, erhvervslejemål, andelsboliger eller ejer- og lejemål i det private. Det er den mest anvendte løsning på markedet og bruges af flere end 450 administrationer og over 700.000 lejemål.

Et samarbejde med Waitly er derfor oplagt, da vi deler samme vision om, at gøre hverdagen mere enkel, og optimere arbejdsgange gennem digitalisering, nytænkning og ny teknologi. Samarbejdet mellem Unik Bolig og Waitly betyder, at de to softwaresystemer nu kan integreres samlet, hvilket vil komme fælles kunder mellem Unik Bolig og Waitly til gavn.

“Waitly supplerer vores løsninger, og det kan vores kunder få gavn af”
Knud Møller, markedsdirektør i Unik Bolig.

Aftalen skal skabe en nem og intuitiv forbindelse mellem de to systemer ligegyldig om du allerede er Waitly kunde eller ny til konceptet. Christian, Account Manager i Waitly har været en del af processen og fortæller om den gode dialog:

“Vi er super glade for at vi har fået samarbejdet op og køre. Samarbejdet er kendetegnet ved en god dialog og en fælles interesse i at gøre ventelister digitale og tilgængelige”
– Christian Andersen Rønn, Account Manager i Waitly. 

Hvad er Unik Bolig?

  • Unik Bolig er en komplet softwareløsning til administration af ejendomme og lejemål.
  • Bruges af både almene boliger, erhvervslejemål, andelsboliger eller ejer- og lejemål i det private.
  • Blev stiftet i 1985.
  • Består af mere end 220 ansatte.

Integration mellem de to systemer

Helt konkret så hentes salgsannoncers information automatisk fra Unik Bolig og bliver derefter udbudt gennem Waitlys platform og ventelister.

Der bliver også automatisk hentet statistik omkring antal boliger, husleje og salgspriser fra foreningen til gavn for den boligsøgende. Derudover synkroniseres dokumenter som vedtægter, årsrapport, generalforsamling referat, husorden, m.v. også automatisk fra Unik Bolig til Waitly. Integrationen mellem Unik Bolig og Waitly er noget, som også har været efterspurgt hos Unik Boligs kunder.

”Waitlys løsning er ikke noget, vi selv laver, men det er noget, som nogle af vores kunders kunder har brug for”
– Knud Møller, markedsdirektør i Unik Bolig.

Vi er utrolig glade for at have indgået et samarbejde, og ser frem til sammen at gøre hverdagen endnu nemmere for bestyrelser, boligsøgende og administratorer.