Moderne lejeboliger med plads til livet

Munkebjerg Park består af fire lækre nybyggede ejendomme med lejligheder i flere forskellige størrelser og prisklasser. I Odenses nye grønne bydel er der plads til alle. Leder du efter en lejebolig i Odense, så skriv dig op til en bolig i Munkebjerg Park!

Munkebjerg park - Odenses nye grønne bydel

Få en ledig bolig nu

Hvis du leder efter en lejebolig i Odense, så er Munkebjerg Park en god mulighed for at finde en ledig lejebolig. Boligerne fremstår helt nye og lækre, og der er god mulighed for at komme i betragtning til en af boligerne indenfor kort tid, da boligerne er nye, og der ikke er mange skrevet op til dem endnu. Men skynd dig! Odense vokser i popularitet og der er rift om boligerne, ligesom i de andre større byer i Danmark.

I et grønt område i Odense M har Barfoed Group opført et spændende og livligt nybyggeri: Munkebjerg park. Her finder du 580 lejligheder fordelt på fire ejendomme:

Munkebjerg Park byder på flere fællesarealer med masser af forskellige aktivitetsmuligheder. Der er afvandingskanaler imellem boligerne, udvendigt opstillet fitnessområde, street-fodboldbane, løbebane, luftpumpestationer, bålplads, effektbelysning af området, stor fællesbygning til brug for lejere på Munkebjerg Park, overdækkede cykelparkeringsområder, mv.

Fælles for ejendommene er, at der er kræset om detaljen. Lejlighedernes udtryk er lyst og moderne, og alle er indrettet med lækre hårde hvidvarer i god kvalitet. Alle lejligheder har adgang til egen altan eller terrasse, så der er masser af mulighed for at nyde de grønne omgivelser.

En prisbelønnet bydel

Som en anerkendelse af kvaliteten i byggeriet er Barfoed Group blevet tildelt Odin Prisen af Byforening Odense. Prisen gives til ”en bygherre, der har udvist initiativ, virkelyst, økonomisk offervilje og sans for kvalitet”. Og det er netop dét Munkebjerg Park står for.  Her får du en kvalitetsbolig – fra inderst til yderst. Du kan læse mere om nybyggerier i Odense, og Munkebjerg Park her.

M-Tower består af 184 lejligheder på mellem 1-3 værelser. Det er mindre lejligheder og er derfor blandt andet et ideelt valg for dig, der er ung eller under studie. De lækre lejligheder i M-Tower er blandt andet oplagt til dig der elsker, at du bor tæt på uddannelsen og har byen kun en cykeltur væk. Du får mulighed både for det aktive liv og for ro og fordybelse.

Den høje kvalitet i M-Towers lejligheder, skinner klart igennem. Der er gulvvarme overalt, vaskemaskine og tørretumbler, lakerede plankegulve og et stilfuldt grebsfrit Designa-køkken. Som en ekstra luksus er der installeret en Sonos-højttaler i badeværelset. Pladsen i lejlighederne er udnyttet med skabe i fuld højde, og de høje lofter giver lejlighederne en god rummelighed.

M-Tower
Munkebjergvænget, Skovmærke

Skovmærke består af 63 lækre boliger i høj kvalitet.. Nyd de mange detaljer som smukke lakerede plankegulve, vinkøleskab, et moderne grebsfrit køkken og et stilfuldt badeværelse med indbygget Sonos-højttaler. Derudover har har alle lejligheder egen vaskemaskine og tørretumbler, samt et blødgøringsanlæg, der minimerer kalken i vandet. Lejlighederne i Skovmærke er velindrettede og lyse og har indbygget opbevaring, samt ekstra loftshøjde.

Øverst på de to bygninger, der udgør Skovmærke, findes væksthus og fælleslokaler med køkken. 

 Alle lejlighederne har mindst en terrasse eller altan, Derudover ligger Skovmærke tæt på skov og et skønt parkområde med søer, hvor der er rig mulighed for at gå en rolig tur

Skovranken består af 145 lejeboliger på mellem 1-5 værelser. Lejlighederne varierer i størrelserne fra 60 m² og til 166 m². Alle lejlighederne har en eller flere altaner eller terrasse. Derudover har Penthouse lejlighederne udgang til egen tagterrasse.

Lejlighedernes plantegning er gennemtænkte, så både design og godt indeklima og rummelighed er i tråd med hinanden. 

Der er store flotte vindues- og terrassedørspartierne, som giver et godt lysindfald i alle boligerne. Derudover er der monteret køkkener fra Designa og hårde hvidevarer fra Miele som f.eks. Inductions kogeplade, køle-/fryseskab, indbygningsovn, opvaskemaskine, vinkøleskab, vaskemaskine og tørretumbler.

M-Tower
Munkebjergvænget, Ved søen

Ved søen består af 188 lejligheder på mellem 2-3 værelser. Der er udgang til enten stor altan eller egen terrasse fra alle lejlighederne.

Boligernes varierer i størrelse fra 49 til 68 m2. Fælles for boligerne kvalitet i både inventar og de anvendte byggematerialer. Der er et skønt dagslysindfaldet ind igennem boligen i hele Dette er blandt andet gjort ved at terrassedørene er valgt som store Velfac skydedøre med glas fra gulv til loft.

Samtlige boligers køkkener er udstyret med alt i hårde hvidevarer som f.eks. keramiske kogeplader, køle-/fryse-skab, emhætte, indbygningsovn, opvaskemaskine samt kombineret vaske- tørremaskine. Alle hvidevarer i køkkenet er med ”rustfri look”.

Munkebjerg Park

Prisbelønnet byggeri

Som en anerkendelse af kvaliteten i byggeriet er Barfoed Group blevet tildelt Odin Prisen af Byforening Odense. I Munkebjerg Park er der tænkt over detaljen, hele vejen igennem.

Grønne omgivelser

Munkebjerg Park - Odenses nye grønne bydel. I Munkebjerg Park er du omgivet af parker, søer og skov. Og alle ejendommene spiller smukt sammen med de grønne omgivelser.

Plads til mennesker

I Munkebjerg Park kan man både bo i en lejlighed alene, der er delevenlige lejligheder, seniorboliger og rummelige boliger med plads til børnefamilien.

Åbent hus

Få besked om boliger i Odense og skriv dig op med det samme!

Du kan gratis tilmelde dig vores nyhedsbrev: Område interesseliste til Odense, ved at skrive din mail herunder. 

På den måde vil du få besked om nyoprettede lister til både andelsboligforeninger og lejeboliger. Se mere om interesselister her

Tilmeld dig interesselisten her: